Open huizen dag was een succes

De NVM Open Huizen Dag levert ruim 100.000 bezoeken op en is daarmee net als de open huizen dag in maart een groot succes. “Ik ben verheugd dat de NVM Open Huizen Dag onverminderd populair blijft”, stelt NVM-voorzitter Ger Hukker. “Het is, zoals onderzoek ook heeft uitgewezen, een effectief middel om je woning onder de aandacht van kopers te brengen.”

Het aantal deelnemende woningen was wel lager: 50.000 tegenover een recordaantal van 56.000 woningen in maart. Dit betekent dat het gemiddelde aantal bezoeken aan een deelnemende woning op peil is gebleven.

De NVM Open Huizen Dag werd over het algemeen beter bezocht in de grote steden dan op het platteland. Uit de eerste reacties van makelaars blijkt dat er onder kopers grote interesse blijft voor de NVM Open Huizen Dag als oriëntatiemiddel op de woningmarkt.

De NVM Open Huizen Dag wordt elk halfjaar gehouden. Geïnteresseerden kunnen, zonder afspraak, een route uitstippelen om vervolgens op hun gemak een aantal huizen te bekijken. De deelnemende woningen waren tussen 11.00 en 15.00 uur te bezoeken.

Persoonlijk vind ik het altijd leuk om even binnen te kijken hoe andere mensen hun huis inrichten en wat er mogelijk is met verschillende ruimtes in huis. De Open Huizen Route is daar altijd een perfect moment voor. Heb jij meegedaan aan de Open Huizen Route? En was het voor jou ook een succes? Deel je ervaringen hieronder!

Lees ook:Ruim 140.000 bezoekers op NVM Open Huizen Dag
Lees ook:5 april NVM Open Huizen Dag
Lees ook:Gluren bij de buren in Rotterdam
Lees ook:Interieuragenda Maart 2015
Lees ook:Rellen Slotervaart schrikken huizenkopers niet af

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Open huizen dag was een succes

  1. Trein

    Ben benieuwd naar de ontwikkelingen voor komend jaar.

      /   Reply  / 
  2. samantha

    ons huis stond pas 1 dag te koop op Funda. De open huizen dag leverde ons 9 bezichtingen op! Niet verwacht maar zeer tevreden. Alle mensen waren razend enthousiast. Zou ons huis dan toch zo verkocht zijn?

      /   Reply  / 
  3. richard

    We hebben ons huis 2 weken te koop staan.we hadden maar 2 kijkers, maar dan zat ook gelijk een koper tussen. Dus we zijn dolblij dat ons huis nu al verkocht is. Bedankt open huizendag.

      /   Reply  / 
  4. herwin

    Ons huis staat al 2jaar tekoop. 2kijkers maar k verwacht er niks van.heb al zoveel kijkers gehad

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>