Rubriek: Behang

Nieuwtjes van ÉLITIS

ÉLITIS is één van mijn favoriet behangmerken, maar heeft daarnaast ook bijvoorbeeld stoffencollecties en meubels. Leuk om ‘s te kijken wat ÉLITIS ons in 2015 heeft gebracht.

Lees verder...

Obssesies en verslavingen van NLXL

NLXL heeft twee prachtige, nieuwe collecties geïntroduceerd dit voorjaar in Milaan. Addiction van Paola Navone waarin mijn lievelingskleur centraal staat en Obsession van Daniel Rozensztroch. 

Lees verder...

Eijffinger’s Savor

Naast collecties Black & Light en Tout Petit zijn we aangekomen bij de derde en laatste nieuwe collectie van Eijffinger: Savor. Hieronder mijn favorieten. 

Lees verder...

Eijffinger’s Black & Light

Tout Petit is de prachtige nieuwe kinderbehangcollectie waarover ik onlangs al een blogberichtje over heb geschreven. Maar er zijn nog twee mooie nieuwe collecties van Eijffinger, waaronder Black & Light. Hieronder vind je de highlights.

Lees verder...

In the Mood met BN Wallcoverings

Drie dagen met de drie nieuwe behangcollecties van BN Wallcoverings. Eergisteren Van Gogh, gisteren Nomadics en vandaag Moods.  Dieptes, lagen en illusies, maar dit alles zeer subtiel. Geen “in your face”-collectie, maar behang vol ingetogen schoonheid. Sommige behangen doen enigszins denken aan een bescheiden variant van de wandpanelen van Design your Wall of collectie Illusions

Lees verder...

BN Wallcoverings gaat op reis met Nomadics

Gisteren liet ik jullie de Van Gogh collectie zien van BN Wallcoverings, maar liet ik al weten dat er nog twee nieuwe collecties zijn waarmee BN Wallcoverings het jaar aftrapt. Vandaag staat daarom collectie Nomadics in de schijnwerpers.

Lees verder...

Van Gogh aan de muur met BN Wallcoverings

BN Wallcoverings begint 2015 met maar liefst drie nieuwe collecties. Vandaag in de spotlight: Van Gogh. Eigenlijk behoeft het weinig uitleg, want de behangetjes zijn logischerwijs geïnspireerd door de werken van Van Gogh. Dat eeuwenoude kunst en hedendaags design steeds vaker de handen ineen slaan, liet ik al eerder zien in mijn blogbericht over de

Lees verder...

Drie nieuwe behangen van Farrow & Ball!

We blijven in de Farrow & Ball-sferen, want het beroemde behang- en verfmerk lanceert drie nieuwe behangen. Kan ze nog niet vinden op de website maar Residence heeft ze alvast voor ons gespot! 

Lees verder...

ELLE en Graham & Brown slaan handen ineen

Het Britse behangmerk Graham & Brown en ELLE slaan de handen ineen voor een nieuwe behangcollectie. Inspiratiebron = Parijs. Voor de oplettende lezer/kijker: de behangetjes passen perfect bij de behangtrends voor 2015 volgens Perscentrum Wonen (lees blogbericht hier).

Lees verder...

Trend: de comeback van behang in 2015

Perscentrum Wonen is er heel duidelijk in: 2015 brengt ons een interieur met volop behang! Niet langer wit gestucte muren, maar sprekende behangen die laten zien wie jij bent. Perscentrum Wonen deelt de behangtrends van 2015 in vier categorieën in. 

Lees verder...