Loungesets kopen, waar kun je uit kiezen?

lounge-vuurtafelsEen loungeset staat absoluut voor plezier in eigen tuin. Je tuin prachtig en gezellig aankleden is een trend wat ook dit jaar weer doorzet: haal binnen naar buiten. Hoe fijn is het om gezellig onder de terrasverwarming of bij de gezellige sfeerhaard te genieten van alle seizoenen? Tijdens de wintermaanden hang je gezellige potjes onder de veranda of overkapping. Gebruik veel groen om je buitenkamer te decoreren en fleur je grote potten op met winterviooltjes of andere kleurrijke bloemen (uiteraard winterhard). Kleed je tuin sfeervol aan met zachte materialen zoals een buitenkleed voor extra sfeer.

Voor welke loungeset ga je dan?

  1. tennesse-wicker-loungesetTijdloos met wicker vlechtwerk. Dit is al jaren een succesvolle loungeset en dat is begrijpelijk. Verkrijgbaar in vele kleuren, dessins en opstellingen. Sfeervol en door het kunststof met aluminium binnen frame kan het in alle seizoenen gewoon buiten blijven staan. Zorg er wel voor dat je de set in de wintermaanden beschermt met een goede beschermhoes zodat de kwaliteit van het vlechtwerk beter gewaarborgd blijft. Wist je dat elke vlechtwerk set die je bij Tuinmeubelland koopt met de hand gevlochten wordt voor een optimale kwaliteit?
  2. Platform loungesets is dé trend van 2018. Stijlvolle modellen van hoogwaardige kwaliteit. Aluminium frames gecombineerd met teak of vironwood maken de set tot een eyecatcher in de tuin. Sommige loungesets hebben een verstelbare rugleuning zodat er creatieve zitplekken worden gecreëerd. Combineer met leuke decoratiekussens en voor de koude avonden een heerlijk plaid of prachtige sfeerhaard.
  3. aluminium-design-loungesetAluminium loungesets zijn prachtige loungesets welke weinig onderhoud vergen. De loungesets hebben door het materiaal- en kleurgebruik een strakker uiterlijk. Wit en grijstinten maken de loungeset tot een ware blikvanger in de tuin. De strakke loungeset steekt erg mooi af tegen een houten overkapping. Leg er een buitentapijt onder en maak het af met een warme sfeerhaard.
  4. Vind je het fijn om steeds een andere opstelling tuinset neer te zetten? Kies dan voor een tuinbank met losse tuinstoelen. En nee dit is niet ouderwets, maar juist erg trendy met een aluminium onderstel en vlechtwerk zitting. Je houdt het meer open voor een extra ruimtelijk effect.
  5. Wil je nog een extra zit plek voor in de tuin? Kies dan voor een palletbank. Met comfortabele palletkussens een echte relax plek. Vooral de jeugd vindt het hier ook lekker om in te “chillen”. Hoe leuk is het dan dat er ook camouflage kussens op kunnen voor een extra stoer uiterlijk.
  6. Loungeset met All-weather kussens zorgt ervoor dat er altijd een mogelijkheid is om buiten te zitten, zelfs zonder een overkapping. Ze hoeven niet bij elke bui naar binnen en door de stevige binnenvulling blijven de kussens erg mooi van kwaliteit. Met een zacht sopje of een reiniger is je set in een handomdraai weer schoon.

Van seizoen product naar het hele jaar door leuke loungeset aanbiedingen! Ook in wintermaanden verwelkomt Tuinmeubelland jou graag in Dronten, Veghel of Zaandam met een lekker kopje koffie of een beker warme chocomelk.

Geen reacties // Reageer