Zelf je huis restylen in bieb

KAMPEN – Wie z’n huidige interieur helemaal zat is, kan binnenkort in de bibliotheek van Kampen inspiratie opdoen. Eind september start hier een cursus Interieur & Styling. De cursus is een vervolg op een in januari gehouden lezing van interieurstylist Ellen Vegter.

Daarvoor was erg veel belangstelling, vandaar dat hier nu een vervolg op komt. Ging Vegter tijdens de lezing vooral in op de theorie van het inrichten en restylen van een woning, tijdens de workshop eind september gaan deelnemers onder haar begeleiding vooral praktisch aan de slag, met kleurpotloden, lijm en schaar.

Het eigen interieur staat centraal en de deelnemers leren in drie avonden tijd een moodboard maken met behulp van plaatjes uit woontijdschriften, plus een interieurplan. Daarbij komen onder meer aspecten aan de orde als de indeling een ruimte, diverse woonstijlen, kleurenleer en kleurgebruik en het maken van een kleurenplan en verlichting, inclusief het bedenken van een verlichtingsplan. Het is de bedoeling dat deelnemers na het volgen van de cursus zelfstandig iedere ruimte in hun huis opnieuw kunnen inrichten naar eigen wens en smaak. Daarnaast beschikt iedere deelnemer over een interieurplan voor de woonkamer, slaapkamer of andere vertrek. Daarbij wordt ook gelet op de betaalbaarheid: met de juiste meubelopstelling en kleuren hoeft het allemaal niet teveel te kosten.

Ellen Vegter komt uit Huizen en is een geregistreerd en gecertificeerd interieurstylist. Zij volgde haar opleiding aan het Instituut voor Binnenhuisarchitectuur en mag zichzelf ‘Master of InteriorDesign’ noemen. Zie ook www.ElleninHomeStyling.nl .

De cursus wordt gegeven op de donderdagen 22 en 29 september en 13 oktober van 19.30 tot 22.00 uur. Deelname kost 70 euro. Er is plek voor maximaal twaalf deelnemers. Inschrijven kan via [email protected] tot en met 10 september.

Bron bericht: De Stentor.

Lees ook:Cursus: ontwerp je eigen interieurplan!
Lees ook:Maak je eigen interieurplan. DIY met het Woonschrift!
Lees ook:Kampen wordt een metropool
Lees ook:Winnen: kaarten voor Eigen Huis (Ver)Bouwen + Inrichten
Lees ook:Woonboek: Enjoy Mooi Wonen

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Zelf je huis restylen in bieb

  1. Pingback: Zwarte slaapkamer | Wonen in Stijl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>