Maak je eigen interieurplan. DIY met het Woonschrift!

Een tijdje terug kreeg ik zo’n leuk pakketje per post. Het was een Woonschrift van www.huisraadenzo.nl. Ik werd helemaal vrolijk van dit pakje. Het deed me denken aan Flow Magazine, waar ik ook fan van ben.De afzender, Petra van Breda, is interieurstyliste. Ze geeft graag cursussen ‘interieurstyling’, waarin ze mensen in 4 avonden helpt om stap voor stap hun interieur aan te pakken. Op zo’n avond knipt en plakt ze erg veel. Petra is, net als ik, gek op papieren ‘dingen’ zoals plakboeken. En zo werd het Woonschrift geboren.

Met het Woonschrift wordt je stap voor stap al knippend en plakkend naar een eindresultaat geleid. Je werkt aan je eigen interieurplan en aan het eind heb je een compleet do-it-yourself plakboek vol met ideeën klaar. Wat daar in staat? Je persoonlijke woonstijl bijvoorbeeld, met een overzicht welke kleuren en materialen daarbij passen. En een tekening op maat hoe je de ruimte gaat indelen en verlichten.

Bekijk een voorproefje hier. Als je nog meer informatie en inspiratie zoekt, of dit graag samen doen, kun je een cursus van 4 avonden volgen. Of neem een kijkje voor inspiratie op het weblog van huisraad &zo. Het vernieuwde Woonschrift kun je voor €12,50 per stuk (excl. verzendkosten) bestellen via de mail.

Lees ook:Cursus: ontwerp je eigen interieurplan!
Lees ook:Binnenkijken bij… Petra van Breda
Lees ook:Nieuwe blogger voor Wonen.blog.nl
Lees ook:Pasen #19: een Geometrisch Pasen!
Lees ook:DIY: een designlamp maken in 7 stappen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>