Meer dan 100 ontwerpers op Woon Mooi

MECC Maastricht is de organisator van woonbeurs Woon Mooi en D-Day Design. Deze beurzen zijn het podium voor design. Er wordt nu al gesproken van een bijzonder succesvolle samenwerking.  Inmiddels hebben meer dan 100 ontwerpers uit alle windstreken zich aangemeld om van woensdag 19 tot en met zondag 23 oktober 2011 hun werk te presenteren tijdens Woon Mooi 2011.

Dat er grote behoefte is aan een platform als D-Day Design, een mix van een tentoonstelling, beurs en veiling waar binnen- en buitenlandse designers hun producten kunnen presenteren, is geen verrassing voor initiatiefneemster en ontwerpster Hester Coolen. Zij kan immers terugkijken op drie succesvolle edities in Maastricht en Heerlen. Dat de combinatie met de woonbeurs Woon Mooi zou kunnen leiden tot meer dan honderd aanmeldingen, leek echter te mooi om waar te zijn. “Sinds de eerste aankondiging een aantal maanden geleden stromen de aanmeldingen binnen. Van gevestigde namen uit de designwereld tot beginnende ontwerpers, ze hebben allemaal de weg naar MECC Maastricht gevonden”, aldus Hester Coolen. “We hebben zelfs een aanmelding ontvangen uit Moskou”, vervolgt ze trots.

Volgens Erik Panis, productmanager Woon Mooi, is de samenwerking tussen D-Day Design en Woon Mooi een gouden greep. “Met een uitbreiding van een geprognosticeerde 2.500 naar een straks gerealiseerde 4.000 m2 is D-Day Design de vermeende underdog positie tijdens Woon Mooi in rap tempo ontgroeid en kunnen onze bezoekers rekenen op een rijke aanvulling op de beurs met een groot en zeer gevarieerd aanbod op designgebied”, zegt Panis.

Tijdens de exclusieve avondopening op woensdag 19 oktober wordt Woon Mooi officieel geopend door de Maastrichtse Wethouder van Cultuur Costongs. Aansluitend zal de eerste designveiling onder leiding van veilingmeester Limmy Scheres plaatsvinden. Tijdens de afsluiting van Woon Mooi op zondag 23 oktober zal de slotveiling plaatsvinden.

Woon Mooi vindt plaats van 19 t/m 23 oktober 2011 in MECC Maastricht. Kijk voor meer informatie op www.woon-mooi.nl. Meer informatie over D-Day Design is te vinden op www.d-daydesignveiling.nl.

Bron van dit bericht: Maastricht Aktueel

Lees ook:Interview met Woon Mooi beurs Maastricht
Lees ook:Interieuragenda Maart 2015
Lees ook:Nieuwe woonbeurs Woon Mooi in MECC Maastricht
Lees ook:Aankomende interieurbeurzen en evenementen.
Lees ook:Interieuragenda Oktober 2015

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>