Nieuwe woonbeurs Woon Mooi in MECC Maastricht

woon_mooi_133755526

Van 27 tm 31 oktober vindt er een nieuwe beurs op het gebied van wonen plaats in het MECC te Maastricht. Woon Mooi is een vernieuwende beurs met veel interactie. Het is een bruisend interieurplatform waar de nieuwste ontwerpen worden gepresenteerd en je je kunt laten inspireren door de laatste trends op interieurgebied. Naast het winkelen voor de leukste woonaccessoires kan je interieuradviezen krijgen, doe-het-zelf tips krijgen en natuurlijk lekker genieten van een hapje en een drankje. Daarnaast heeft de beurs een uniek outlet-plein waar je tegen zeer aantrekkelijke prijzen de mooiste meubelstukken kunt bemachtigen.

De beurs heeft 4 verschillende werelden met eigen sferen en stijlen: Interieur en decoratie, Accessoires, Bouw & Tuin en Outlet. Deze werelden komen samen op een interactief plein waar interieuradviezen, metamorfoses en andere presentaties gegeven worden. Daarnaast wordt er voor de designliefhebbers een tijdreis van stijliconen gemaakt met ontwerpen van Charles & Ray Eames, Le Corbusier, Gerrit Rietveld en Eileen Gray.

Bekijk voor meer informatie het interview met de Woon Mooi beurs of bezoek de website.

Lees ook:Interview met Woon Mooi beurs Maastricht
Lees ook:Meer dan 100 ontwerpers op Woon Mooi
Lees ook:Gebouwautomatisering: Kloof tussen bouwers en automatiseerders (en bewoners…)
Lees ook:Agenda wonen en interieur
Lees ook:Interieuragenda Maart 2014

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>