In the Mood met BN Wallcoverings

Drie dagen met de drie nieuwe behangcollecties van BN Wallcoverings. Eergisteren Van Gogh, gisteren Nomadics en vandaag Moods.  Dieptes, lagen en illusies, maar dit alles zeer subtiel. Geen “in your face”-collectie, maar behang vol ingetogen schoonheid. Sommige behangen doen enigszins denken aan een bescheiden variant van de wandpanelen van Design your Wall of collectie Illusions van Marcel Wanders voor Graham & Brown. Perscentrum Wonen had de comeback van behang, waaronder categorie “waanwanden”, al voorspeld. Moods past hierbij, maar is een subtielere uitgave:

 

 

 

 

 

 

Lees ook:De illusies van Marcel Wanders
Lees ook:Trend: de comeback van behang in 2015
Lees ook:Marcel Wanders ontwerpt illusies voor Graham & Brown
Lees ook:Van Gogh aan de muur met BN Wallcoverings
Lees ook:Woonbeurs Amsterdam: Design your Wall

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>