Trend: de comeback van behang in 2015

Perscentrum Wonen is er heel duidelijk in: 2015 brengt ons een interieur met volop behang! Niet langer wit gestucte muren, maar sprekende behangen die laten zien wie jij bent. Perscentrum Wonen deelt de behangtrends van 2015 in vier categorieën in. 

 

1. Wanderlust

 

Deze trend, waarbij er een verlangen is om nieuwe culturen en verhalen te ontdekken, is al eerder aan bod gekomen (lees blogbericht hier). Souvenirs, ambacht, producten met een verhaal en groene planten passen prima bij deze stijl. Dat zie je bijvoorbeeld in de behangcollectie No Limits van BN Wallcoverings (ontwerper: Edward van Vliet):

 

2. De grote lijnen van je interieur

 

Hier gaat het er een tikje subtieler en neutraler aan toe. Structuurbehangetjes met een niet al te heftig grafisch patroon voeren hier de boventoon.  Zoals de behangcollectie Delicate Chic van HOOKEDONWALLS:

 

3. Waanwanden

 

In deze categorie vallen bijvoorbeeld de 3D-wandpanelen van Design your Home (lees blogbericht hier), maar ook de behangcollectie Illusions van Marcel Wanders voor Graham & Brown (lees blogbericht hier):

 

4. Drie eeuwen behang

 

Eeuwenoude patronen wordt nieuw leven in geblazen. Neem bijvoorbeeld de collectie Révolution Papers van Little Greene:

 

Meer weten over de behangtrends voor 2015? Lees dan verder op de website van Perscentrum Wonen.

 

 

 

Lees ook:ELLE en Graham & Brown slaan handen ineen
Lees ook:In the Mood met BN Wallcoverings
Lees ook:Woonbeurs Amsterdam: Design your Wall
Lees ook:Trend “It’s a Man’s World”
Lees ook:Trend: “Zomer aan zee met Jackie Kennedy”

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>