BN Wallcoverings gaat op reis met Nomadics

Gisteren liet ik jullie de Van Gogh collectie zien van BN Wallcoverings, maar liet ik al weten dat er nog twee nieuwe collecties zijn waarmee BN Wallcoverings het jaar aftrapt. Vandaag staat daarom collectie Nomadics in de schijnwerpers.

 

Wederom een allesomvattende naam, want Nomadics gaat natuurlijk over de nomadische leefstijl. Leuke aansluiting zie ik hierbij met de trend “de Gypsetter met Wanderlust“, trend “Nouveau Nomade” en trend “Wat van ver komt…“.  Een behangcollectie vol folklore, bohemian stijl en traditionele look&feel:

 

 

 

 

 

 

 

Lees ook:In the Mood met BN Wallcoverings
Lees ook:Trend: de Gypsetter met Wanderlust
Lees ook:Van Gogh aan de muur met BN Wallcoverings
Lees ook:Preview Herfsttrend: het Wanderlust-Stijlhuis
Lees ook:Trend: de comeback van behang in 2015

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “BN Wallcoverings gaat op reis met Nomadics

  1. Mashhood

    It was a great read, than you for sharing your article, that was great helpful for my blog Showbiz Corner

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>