Vlotte sta-op wellnessfauteuil

Fitform introduceert de sta-op Wellnessfauteuil. Het is de eerste, modern vormgegeven sta-opstoel die volledig op maat wordt gemaakt en alle functies in zich verenigt. Een vlotte fauteuil die ergonomie, optimaal zitten en de sta-opfunctie combineert met elegant design. De zithoogte, zitdiepte en armleggerhoogte worden afgestemd op de persoonlijke wensen. Zo biedt deze elektrisch verstelbare fauteuil van Nederlands fabricaat een optimaal zitcomfort. De stoel is verkrijgbaar in vele kleuren en past in ieder interieur. Verkoopadressen vind je op Fitform.net.

Comfort
Een stoel dient heerlijk te zitten, te passen bij je lichaamsbouw, allerlei verstelmogelijkheden te hebben en goed te zijn voor je rug. De Fitform Wellnessfauteuil 612 komt tegemoet aan al deze wensen. Ze is voorzien van een in hoogte verstelbare lendensteun en een verstelbare hoofdsteun. De fauteuil beschikt over een voetenbankverstelling, kantelverstelling, rugleuningverstelling en een sta-opfunctie. Het verstelmechaniek is fraai weggewerkt in de fauteuil.

Informatie
De Fitform Wellnessfauteuil 612 wordt geheel op persoonlijke lichaamsmaat gemaakt. De stoel is voorzien van 3 motoren voor volautomatische bediening. De prijs ligt, afhankelijk van bekleding en uitvoering, tussen € 3.500,- en € 4.500,-. Ga voor meer informatie en verkoopadressen naar www.fitform.net.

Lees ook:Nieuwste fauteuils van het Nederlandse merk Zuiver
Lees ook:De Urbansofa collectie voor 2015
Lees ook:Folding chair: een ode aan de regisseursstoel
Lees ook:Designklassieker: Egg Chair van Arne Jacobsen
Lees ook:Fleurige Zweedse Fauteuil

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>