Laatste kans: Woon Inspiratie Tour

Als je in de woonbranche werkt dan ben je uiteraard ook nieuwsgierig naar ontwikkelingen die voor de branche van belang zijn. De nieuwste woonmode bijvoorbeeld. Welke kleuren materialen en vormen zijn hot? Trends zijn mooi, maar wat kun je er precies mee in de winkel? En hoe belangrijk is social media voor een winkel? Iedereen twittert er op los en zonder Hyves of Facebook hoor je er niet bij. Maar wat betekent dat voor je klanten, de winkel en voor jou? En over klanten gesproken. Verkopen is ook een beetje verleiden, maar hoe leer je goed zakelijk flirten?

Dit en meer komt allemaal aan bod tijdens de Woon Inspiratie Tour. In pakkende presentaties en workshops van 30 minuten praat de organisatie je helemaal bij. Morgen, 11 oktober, is de laatste kans om te komen. Ben je van de partij? Deelname is gratis!

Lees meer op www.wooninspiratietour.nl

Lees ook:Meet the bloggers op de Woonbeurs Amsterdam
Lees ook:Woonzinnige Kadoweken
Lees ook:Bijzondere samenwerking Spoor 38 en stylist Judith de Klijn
Lees ook:Meesterlijk Design en Ambacht mét Floor Bohemen
Lees ook:Favourites OJBECT Rotterdam – PROOFF

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>