Favourites OJBECT Rotterdam – PROOFF

 

Beeldcitaat: PROOF Presskit. Fotografen Presskit: Roel van Tour, Pim Top en Mathijs Labadie

 

PROOFF is bij velen bekend om zijn opvallende EarChairs. De stoelen zorgen voor een perfect hoekje vol privacy in een drukke kantoortuin. Ook deze eyecatchers waren weer van de partij op OBJECT Rotterdam. Maar PROOFF stal de show met meer ontwerpen…

 

 

Beeldcitaat: PROOF Presskit. Fotografen Presskit: Roel van Tour, Pim Top en Mathijs Labadie

Ook de Worksofa, evenals de EarChair ontworpen door Studio Makkink & Bey, was prominent aanwezig op de beurs. De bank is ontstaan vanuit het oogpunt van communicatie. Hieruit ontstond deze prachtige modulaire bank. De bank kan door zijn flexibiliteit veel verschillende vormen aannemen, wat steeds weer andere communicatie stimuleert.

 

 

Beeldcitaat: PROOF Presskit. Fotografen Presskit: Roel van Tour, Pim Top en Mathijs Labadie

De meest recente toevoeging van Makkink & Bey aan het productportfolio van PROOFF is de SideSeat. Het doet denken aan een ouderwets schooltafeltje in een nieuw jasje. Het zorgt ervoor dat je kan studeren of werken op een klein oppervlak. Door het indraaien van de stoel, wordt intimiteit en privacy gecreëerd waardoor het ook als werkplek kan dienen in een meer publieke ruimte. De werkplek wordt hiermee flexibeler.

 

Al met al, was OBJECT Rotterdam zeer inspirerend. Dit is alweer het laatste berichtje dat ik eraan zal wijden, al moet ik zeggen dat PROOFF misschien wel “last” maar zeker niet “least” was. Ter afscheid nog één laatste blik op PROOFF tijdens OBJECT Rotterdam:

Beeldcitaat: PROOF Presskit. Fotografen Presskit: Roel van Tour, Pim Top en Mathijs Labadie

 

Bronnen: Presskit PROOFF en www.prooff.com

 

 

Lees ook:EH&I’s #14: Studio Makkink & Bey
Lees ook:Favourites OBJECT Rotterdam – Jan Willem de Laive
Lees ook:20 winnaars Interieur Awards 2014 Objects Category
Lees ook:SideSeat: design voor kleine ruimtes
Lees ook:OBJECT Rotterdam: kleinschalige maar inspirerende beurs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>