Meesterlijk 2014 mét ZAAG. en Nathalie Hendrickx

Een klein maar fijn plaatsje op Meesterlijk 2014 werd gedeeld door ontwerper/meubelmaker Tina Peirlinck en ontwerper/keramist Nathalie Hendrickx. Beide dames combineren het vak van designer met het daadwerkelijk vervaardigen van hun ontwerpen. De producten van de twee dames op één stand resulteert in een verrassende combinatie…

 

???????????????????????????????

 

Collectie ZAAG. van Tina Peirlinck bestaat uit houtwerk waarbij het uiterlijk van het product te wijzigen is al naar gelang de gemoedstoestand van de eigenaar. Verwijzend naar het ‘geklaag en gezaag in het dagelijks leven’ probeert de ontwerpster je op een positieve manier te verrassen. Zo kunnen de lades worden omgedraaid waarna een rustige meer effen zijde zichtbaar wordt.

 

???????????????????????????????

 

Leuk detail is de gekleurde rand van de lades:

 

???????????????????????????????

 

Ook de modulaire kapstok PFF & PFFF, die met modules vergroot kan worden bij gezinsuitbreiding, mag niet overgeslagen worden:

 

 

Maar wat op de kastjes staat is minstens zo leuk, namelijk Mug Stories van Nathalie Hendrickx:

 

???????????????????????????????

 

De handgemaakte mokken vertellen het verhaal van BabetteLechat, Boris Egel, Fritz Fuchs, Ramon en Buffalo Jane. De karakters zijn ontstaan uit een samenwerking met Kim Craenen. Elke mok komt met overigens een kaart.

 

 

Ten slotte mag ik de collectie PrickleS en PrickleS Lighting van Nathalie Hendrickx niet vergeten:

 

 

Kortom, twee compleet verschillende disciplines creëerden een verrassende combinatie op de beurs. Tina Peirlinck en Nathalie Hendrickx zijn absoluut namen om in de gaten te houden!

 

 

 

 

Lees ook:Nieuwe Wrong for Hay’s! Right on!
Lees ook:IKEA’s eerbetoon aan Olle Eksell
Lees ook:Design Shoppen bij IKEA!
Lees ook:Designer van het jaar: Nathalie Dewez
Lees ook:Webshop Worldly treasury nu ook voor interieur-schatten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>