Flavourites Live Favourites: Northbound

Het leukste aan Flavourites Live is dat je de mensen achter je favoriete webshops een keer kan ontmoeten. Daarnaast is het natuurlijk dé plek om nieuwe webshops te spotten. Northbound kende ik stiekem al, maar ik heb er (shame on me…) nog niet eerder aandacht aan besteed op deze blog. De leuke spulletjes die perfect passen bij de huidige Scandinavische trend, maakt dit hét moment om nader kennis te maken.

Oprichtster Mila Kluen (foto boven) heeft namelijk een voorliefde voor prachtige Scandinavische producten. Niet alleen interieur heeft haar aandacht, ook wordt er op de webshop kleding verkocht. Maarja, ik zou natuurlijk geen goede interieurblogger zijn als mijn voorkeur niet uit zou gaan naar de spulletjes voor in huis

 

Prachtige kussens en plaids om op koude winterdagen in weg te kruipen:

 

Maar daar blijft het niet bij… Bij Nortbound kan je je Scandinavische interieurhartje volledig ophalen:

 

LOVE IT!

 

 

Lees ook:Weekend-tip #3: Offline webshoppen bij Flavourites Live
Lees ook:Live shoppen tijdens Flavourites Live
Lees ook:Lancering Flavourites Store
Lees ook:Flavourites Live Favourites: Hipgemaakt
Lees ook:Sneak Preview nieuwe webwinkel: Fairhip

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>