Wonen.blog.nl op Twitter

Sinds gisteren kun je wonen.blog.nl ook volgen via Twitter. Ga naar http://twitter.com/wonenblognl en klik op ‘follow’. Op mijn twitter-account lees je ook het verhaal áchter de blogjes en kunnen we nog makkelijker in contact komen met elkaar. Gewoon door een direct berichtje te sturen. En natuurlijk laat ik via Twitter weten als er een nieuw blogje online komt. Dus join the club en volg me op Twitter.


Lees ook:Originele wanddecoratie met IXXI
Lees ook:Design badkamer, design douche, design putje?
Lees ook:EH&I’s #24: Lex Pott
Lees ook:Verbeterde design voor Wonen & Interieur blog live
Lees ook:Leef je uit met behang!

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Wonen.blog.nl op Twitter

  1. Pingback: Zet de woonbeurzen in je agenda | Wonen

  2. Pingback: Dag 2011 | Wonen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>