Woontrend uitgelicht: Vorm & Structuur

Kunstzinnig en vol kleur. Dat mag je huis deze zomer zijn. Leg het accent op de vorm van je meubels en gebruik groffe structuren met vrolijke kleuren. Rood, terra en grasgroen doen het goed bij de woontrend Vorm & Structuur.

Deze woonstijl komt trouwens het beste tot zijn recht in huizen die afwijken van de standaard. Denk aan lofts, oude fabrieken, een omgebouwde school, kerk of atelier. Dat komt omdat deze huizen vaak aan de binnenkant een ‘buitenmuur’ van baksteen of een industriële vloer van beton hebben.

Maar ook als je niet zo’n bijzonder huis hebt, kun je met opvallende vormen, structuren en echte designkunst heel ver komen. Centraal staan ook handgemaakte kunstwerken door jezelf (of een ander aanstormend talent). Laat je inspiratie de vrije loop en leef, slaap, speel, rust, werk, eet en kook erop los!

Bekijk deze video als inspiratie:

Lees meer: Perscentrum Wonen

Lees ook:Infographic en Pinterest geven samen kleuradvies
Lees ook:Inspiratiehuizen van de woonbladen
Lees ook:Voor alle thuisblijvers
Lees ook:Design Shoppen bij IKEA!
Lees ook:Dat dezelfde ruimte er zo verschillend uit kan zien (1)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>