100% design 2011

Van donderdag 26 mei tot en met zaterdag 28 mei vindt de 9e editie van 100% Design plaats in de Van Nelle Ontwerpfabriek Rotterdam. Op dit evenement ziet u prachtige presentaties van meer dan 120 aanbieders van hoogwaardig binnen- en buitenmeubilair en kwalitatieve materialen. Alleen het beste is goed genoeg voor 100% Design!

De donderdag (26-5) en vrijdag (27-5) zijn de vakdagen en dus uitsluitend toegankelijk voor vakpubliek. Op deze dagen krijgt het evenement inhoudelijke verdieping van verschillende lezingen en bijeenkomsten, waaronder een lezing van Global Color Research over kleuren en trends.

Zaterdag 28 mei is de publieksdag en is iedereen van harte welkom op 100% Design. Op de zaterdag organiseert de BNI een 10-tal korte lezingen van interieurarchitecten die vertellen over hun werk en ervaringen. Iedereen is welkom om hier inspiratie op te doen en na afloop vragen te stellen of advies in te winnen bij de presentator. Er staan een aantal goede namen in de planning dus houd www.100procentdesign.nl in de gaten voor het definitieve programma!

Een leuke extra bezienswaardigheid op 100% Design is de presentatie van Artifort in de Tearoom op de 9e etage (spectaculair uitzicht!). Verder eet u een lekker stukje pizza uit de houtovens van Weltevree op het buitenterrein of neem u plaats (als u durft) op de High-Tea-Table van Daan den Houter. Naast al het interieurdesign ziet u ook het Firmship aan de kade van de Schie (waanzinnige boot ontworpen door Studio Job) en de Paceman van MINI (eerste vertoning in Nederland!).

Voor een volledig overzicht van deelnemers en activiteiten op en rond 100% Design kijkt u op www.100procentdesign.nl Bezoekers registreren zich hier ook voor 50% korting op de toegangsprijs.

Lees ook:100% Design staat weer op de agenda
Lees ook:100% Design wordt Design District!
Lees ook:Kom naar Presentatie Woonstijl keuken 2012 en win een iPad!
Lees ook:Kerst-idee #21: last-minute kunstkerstcadeau bij de Kunstwaard
Lees ook:Hip design kopen bij Parkart in Amsterdam

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “100% design 2011

  1. Design meubel fan

    Leuk dat je hier over schrijft! Denk dat ik zaterdag wel een kijkje ga nemen. Je krijgt nu alleen geen korting meer hoor. Is geldig tot de 25e.

      /   Reply  / 
  2. ed hardy lagerverkauf

    De Cleybergh collectie is ontworpen door Gommaire Cleybergh die als florist niet tevreden was met het bestaande aanbod van glaswerk om zijn bloemcreaties in te presenteren. Het porselein van Cleybergh verenigt een fragiele uitstraling met solide materiaal. Een chique uitstraling met praktisch gebruik. Het porseleinen servies is vaatwas -en microwaveproof.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>