Back to work met kantooraccessoires van Lexon-design.nl

Wekker-Flip-reddot-lexon-design.nl_Na een welverdiende vakantie staat er een nieuw begin voor de deur. Op school of op kantoor. Het wordt dus tijd om de juiste spullen in huis te halen voor een frisse start. Lexon-design heeft hiervoor een aantal praktische design producten geselecteerd.

Wekker Flip
Het is even wennen om weer vroeg te moeten opstaan, maar met de design wekker Lexon Flip gaat dat een stuk makkelijker. De LCD-wekker heeft een bijzondere on-/off-functie; je draait hem om voor het aan- of uitzetten. Met het rubber omhulsel, de snoozefunctie en een extra lichtje is dit een fijne aanwinst om je dag te beginnen. Wekker Flip is winnaar van de reddot design award 2013, en is verkrijgbaar in diverse kleuren.

Duurzaam design
Een tas gemaakt van gerecyclede Pet flessen, duurzaam design en nog praktisch ook. Dat zijn de tassen van het merk HOBO van Lexon-design.nl. Je neemt er al je spullen in mee. Van huis naar werk en weer terug. Of de fraai vormgegeven Airline messenger bag, mooi design voor dagelijks gebruik. Lexon heeft diverse design tassen in het assortiment, ook voor iPads zijn er mooie hoezen te verkrijgen.

Kleur je bureau
De Flow radio naar design van Philip Wong is een muzikale aanwinst op kantoor. Met de stijlvolle liniaal rekenmachine heb je zowel een rekenmachine als meetlat binnen handbereik en met een strakke bureausetin paars of groen breng je wat kleur op je bureau. Mocht de herfst dan uiteindelijk toch doorzetten… bij Lexon-design.nl koop je ook stijlvolle paraplu’s.

Over Lexon-design.nl
De webshop Lexon-design.nl selecteert de beste design items van het populaire merk Lexon voor de Nederlandse consument. Lexon werd in 1991 opgericht door René Adda, een Fransman met een passie voor objecten en een groot netwerk aan internationale ontwerpers. Het liefst ziet Adda een ontwerp van tekening uitgroeien naar een functioneel product dat wereldwijd deel uitmaakt van het dagelijkse leven van de gebruiker. De design producten van Lexon zijn stuk voor stuk tijdloze items die makkelijk zijn in het gebruik.

Lees ook:Inspiratie Pasen #25
Lees ook:Jan des Bouvrie says JESS – Fauteuil nieuwe collectie
Lees ook:Nieuws van Dutch Design Brand
Lees ook:Design meubelen bij Berden
Lees ook:Nieuwste fauteuils van het Nederlandse merk Zuiver

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>