Liefde in huis

Op Valentijnsdag is het weer de tijd om je geliefde, familie of vrienden in het zonnetje te zetten. Of een cadeau te geven. Er is genoeg roze en rood leuks te vinden in de winkels, om je huis helemaal in de goede sfeer in te richten. Kijk bijvoorbeeld eens bij HEMA! Chocolade, rozenblaadjes, roze champagneglazen, kussenhoesjes en andere versieringen geven net dat extra tintje aan deze gezellige en liefdevolle dag. Voor het ‘grote versierwerk’ heeft HEMA dit jaar slingers in de collectie en een papieren boeket is ook zeker een blikvanger. De collectie is verkrijgbaar in alle HEMA filialen.

Liefde gaat door de maag
Vergeet, als je roze en rode bordjes koopt, ook zeker niet om wat lekkers aan gebak of petit fourtjes mee te nemen. Of chocolade in hartjesvorm. Daar maak je bijna iedereen blij mee. Mij in elk geval wel ;-)

Doe jij nog iets aan valentijnsdag?

Lees ook:Lief en zoet: kerstversiering 2012
Lees ook:Pasen #1: Paas-Kaarsen van de HEMA
Lees ook:Juniorcollectie vtwonen ook op Hema.nl!
Lees ook:Beken Kleur: Pretty in Pink
Lees ook:Moodboard Monday: Winters HEMA

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>