Leolux inruilactie van start

leolux-logo

Veel mensen kopen een design bank of fauteuil vanwege de goede kwaliteit. Je betaald er een hoger bedrag voor, maar je hebt er ook veel langer plezier van. Wanneer je toch besluit een nieuwe bank te kopen kan je oude bank vaak nog wel een paar jaartjes mee. Geef je bank of fauteuil een tweede leven met de Leolux inruilactie en help hiermee niet alleen je zelf met een aantrekkelijke korting, maar ook het goede doel.

Vanaf vandaag heeft Leolux weer een inruilactie waar iedereen blij van wordt. Je kan je oude Leolux bank of zitmeubel van een ander A-merk inruilen voor een leuke korting op een nieuwe bank. De oude bank wordt door Leolux bij je thuis opgehaald en jij krijgt een korting van 150,- per zitplaats (met een maximum van 10% van de nieuwe aanschafwaarde).

Maar de inruilactie gaat verder, want er worden ook een groot aantal Hongaarse gezinnen geholpen met deze actie. Leolux zorgt ervoor dat alle ingeruilde banken in Hongarije terecht komen bij gezinnen die het goed kunnen gebruiken. Vorig jaar was de actie zo’n groot succes dat Leolux banken te kort kwam en gezinnen moest teleurstellen. Daarom hebben ze dit jaar besloten dat er ook banken van andere A-merken ingeruild mogen worden.

Bekijk de website van Leolux voor de actievoorwaarden en voor de foto’s van de inruilactie van vorig jaar. De actie loopt tot en met 5 december 2010.

Lees ook:Uitstapje: Bezoekje aan de Leolux fabriek in Venlo
Lees ook:De rente stijgt, dus oversluiten wordt steeds minder populair
Lees ook:Uitverkoop!
Lees ook:Vereniging Eigen Huis lucht hart
Lees ook:Oktober woonmaand

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Leolux inruilactie van start

  1. Ad

    Deze actie was vorig jaar een groot succes. Ik denk dit jaar weer.

      /   Reply  / 
  2. Frederick

    Ik heb dit jaar meegedaan met deze inruil actie van leolux en dit heeft mij een zeer mooie nieuwe bank opgeleverd van Leolux, wat een prachtige bank, en dit heeft mij veel geld bespaard.

      /   Reply  / 
  3. Leolux

    Deze actie van Leolux was een groot succes, vele mensen hebben een leolux meubel ingeruild voor een nieuwe leolux meubel.

      /   Reply  / 
  4. Pingback: Wat zou jij doen… met zoveel geld? | WONEN HUIZEN HUIS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>