Huizenmarkt Verenigde Staten weer in de lift

 

huizenmarkt_te_koop

In september 2010 is het aantal huizen dat in de Verenigde Staten is verkocht met 10% gestegen. Dit blijkt uit de cijfers die de Amerikaanse vereniging van makelaars afgelopen maandag naar buiten bracht. Analisten hadden een veel kleinere stijging verwacht van 4%. In augustus was de stijging ten opzichte van juli nog 7,3%.

Economen wijzen er wel op dat deze cijfers moeilijk zijn om te vergelijken, omdat de Amerikaanse huizenmarkt uit een diep dal kruipt. Daarnaast zouden er in oktober en november aan kunnen komen, aangezien veel banken en hypotheekverstrekkers een voorlopige stop hebben afgekondigd op executieverkopen.

Bron: www.telegraaf.nl

Lees ook:Koopsom woningen lichtjes gestegen
Lees ook:Een BKR-notering en toch een hypotheek?
Lees ook:Stijging huizenmarkt zorgt voor stijging verkoop badkamermeubels
Lees ook:FD citeert Heemskerk onjuist: huizenprijzen dalen niet
Lees ook:De Telegraaf zuigt op duim over woonlasten

1 Reacties // Reageer

One thought on “Huizenmarkt Verenigde Staten weer in de lift

  1. Unica Vloeren

    Dat is positief nieuws! De huizenmarkt in Nederland lijkt zich tevens langzaam te herstellen. Uit cijfers van het CBS blijkt dat de totale bouwsom van nieuwe ontwerpopdrachten van architecten het afgelopen jaar met 17% is gestegen. De bouwsom met betrekking tot renovatie steeg met 50%.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>