Uitzicht op grof vuil in de Amsterdamse Molenwijk

Het duur nu al een jaar. Het stadsdeel Amsterdam Noord zocht een locatie om tijdelijk grof vuil kwijt te kunnen en koos daarvoor een plekje in de Molenwijk. Inmiddels weet zowat iedereen dat de stort daar is en men maakt er dankbaar gebruik van.
Was u nog op zoek naar een goede reden om de WOZ-waarde van uw huis omlaag te krijgen? Een dumpplaats voor grofvuil in uw achtertuin, dát is een goede reden.

De inwoners van de Molenwijk zijn hier natuurlijk nogal ongelukkig over. Het is een zootje geworden in hun buurt. En er scharrelt allerlei volk rond, in de hoop iets kostbaars tussen de rommel te vinden. De Molenwijkers willen die afvalberg kwijt. Daar is inmiddels overleg over geweest met de gemeente. Resultaat? Zero.

Zo maar een wijk aanwijzen en zeggen ‘hier komt een tijdelijke vuilstort'? Dat vind ik sowieso al op het randje. Een noodoplossing. Voor als het echt niet anders kan. Vooruit. Maar die tijdelijke situatie vervolgens zo lang laten bestaan? Dat kunnen ze echt niet maken.

Lees ook:Flitswoningen: ook een mooi initiatief moet je goed regelen
Lees ook:IJmuiden Centrum wordt opgekalefaterd. Maar of het helpt?
Lees ook:Startproblemen op de woningmarkt? Bouw je eigen villa!
Lees ook:“Gemiddelde huizenprijs” is een nogal relatief begrip
Lees ook:DIY bureaulamp van soepblik

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>