Oproep: werk mee aan wonen.blog.nl

Wil jij wel eens meewerken aan dit weblog? Dat kan! Voor nieuwe artikelen zoek ik mensen die hun huis en interieur met ons willen delen.

Binnenkijken bij…
Heb jij een woonkamer, keuken, werkkamer, speelkamer of misschien wel een slaapkamer die je wilt showen? Denk jij dat jouw inrichting een ander weer kan inspireren? Geef dan je reactie.

Pronkstuk in huis
Wil je liever vertellen over jouw pronkstuk in huis? Het mooiste meubelstuk, kunstwerk, beeldje, kussen, etc. Zit er een verhaal achter? Ook dan zoek ik jou. Jouw pronkstuk wordt op dit weblog in het zonnetje gezet, met foto én verhaal.

Mijn woonwens…
Iedereen heeft een woonwens. Of dat nu een extra kamer, een rolstoelaanpassing of een tuin op het zuiden is. Ik ben op zoek gaan naar mensen met herkenbare, maar ook bijzondere woonwensen. En naar de reden achter die woonwens. Wil jij vertellen over wat je het liefste zou veranderen in je huis? Laat het me weten!

Privacy
Uiteraard denken we ook aan je privacy. Als er zaken zijn die jij liever niet op internet wilt zien, zoals je echte naam, foto’s van je dvd collectie of persoonlijke foto’s, dan plaatsen we die niet.

Reageren
Reageren kan via de reactie-knop onder dit blogje. Maar je mag me ook mailen via [email protected]

Lees ook:Pronkstuk in huis
Lees ook:Kringloop zoekt verhalen
Lees ook:Pronkstuk in huis: Eiffeltorentje
Lees ook:Zonwering in Noord Holland
Lees ook:Nieuwe blogger voor Wonen.blog.nl

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Oproep: werk mee aan wonen.blog.nl

  1. Pingback: Wow-effect » INFOPLAZA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>