Dé woontrend van 2015: shutters

Raambekleding is er in alle soorten en maten. Van gordijnen tot afdekfolie en van lamellen tot luxaflex. In de raambekledings-wereld heeft een nieuwe trend: shutters. Dit zijn houten lamellen aan de binnenkant van het raam. Deze houten panelen zijn verstelbaar en zo kun jij bepalen hoeveel lichtinval of hoeveel privacy je wil. Hier volgen een aantal mooie voorbeelden:

Enkelhoog

zonnelux-shutter-enkel hoog-slaapkamer

Bij het Enkelhoog model, worden de panelen over de gehele lengte van het raam gemaakt. Dit is het meest verkochte product onder de shutters. Het laat een prachtig, sfeervol licht binnen. Mocht je helemaal geen licht binnen willen laten, dan kun je de panelen natuurlijk ook zo instellen.

Caféstijl

Bij de Caféstijl wordt alleen de onderkant van het raam bedekt met shutters. Dit zorgt voor privacy maar ook voor sfeer.

Rails

Een railsysteem is erg handig als je bijvoorbeeld ook de mogelijkheid wil hebben om de schutters aan de kant te schuiven. Door het railsysteem kun je eindeloos variëren met de hoeveelheid privacy die je wil.

zonnelux3

Speciale modellen

Heb je een rond raam en wil je daar shutters in plaatsen? Geen probleem! Het is bijna voor elk raam mogelijk om shutters te plaatsen.

Sfeer

Met shutters breng je veel sfeer in je huis. Je kunt ervoor zorgen dat jouw huis een landelijke uitstraling krijgt, maar ook een moderne en strakke uitstraling is mogelijk.

Enthousiast geworden? Kijk dan op raamdecoratie Zonnelux voor de mogelijkheden.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>