Design District 2012

De vakbeurs 100% Design heet dit jaar Design Destrict 2012. Op 7, 8 en 9 juni zal dit evenement voor interieurdesign plaatsvinden in een oude munitiefabriek onder de rook van Amsterdam. Op de beursvloer vind je alles op het gebied van interieur design. Behalve de grote merken is er veel aandacht voor jonge ontwerpers en studenten.

Er is nog meer te doen, je kun tje in een oud legervoertuig laten rondrijden over het Hembrugterrein. Daar werd van 1897 tot 2003 in het diepste geheim munitie geproduceerd en getest. Deze architectuur rondleiding voert langs een deel van de industriële, monumentale gebouwen op het terrein, en geeft uitleg over de oude en toekomstige functies.

In de directe omgeving van het Hembrugterrein vind je een aantal locaties met nóg meer top-interieurdesign. 5 MINI’s staan voor de deur klaar om je er (kosteloos) naar toe te brengen. Mis zeker de Piet Boon Store niet, want op deze plek hebben ook Bod’or, van Haneghem, Kitchenzone, Lavital en Martijn de Wit Vloeren hun deuren geopend. Je kunt hier terecht voor gratis advies op het gebied van styling, tuininrichting en goed slapen, vragen stellen aan ontwerpers, profiteren van speciale aanbiedingen en er staan smakelijke hapjes en drankjes voor je klaar!

Design District vindt plaats in TAETS op het Hembrugterrein in Zaandam en is op zaterdag 9 juni geopend voor het grote publiek van 10.00 tot 16.00 uur. Meer informatie, compleet programma, deelnemerslijst en route vind je op www.designdistrict.nl. Toegang aan de deur is € 20, als je je vooraf registreert betaal je slechts € 10 aan de kassa. TAETS ligt op 10 minuten van Amsterdam, is goed bereikbaar en parkeren is gratis!

Bron: wonenblog.com

Lees ook:100% Design wordt Design District!
Lees ook:Interieuragenda Juni 2014
Lees ook:Interieuragenda Juni 2015
Lees ook:Betaalbare kunst
Lees ook:Interieurbeurzen in Oktober

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Design District 2012

  1. Design meubels

    Lijkt me een erg leuke beurs voor de interieurliefhebber!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>