Open dag grootste interieurvakbeurs van Nederland

Zondag 11 september 2011 opent de grootste interieurvakbeurs van Nederland haar deuren voor de consument. Meer dan 250 merken tonen op 45.000 M2 hun collecties, trends en noviteiten in het Home Trade Center in Nieuwegein. Een breed scala aan interieurproducten worden gepresenteerd binnen de productgroepen slapen, woontextiel, meubels, verlichting, accessoires en advies. Er wordt gratis interieuradvies aangeboden door stylistes aangesloten bij de branchevereniging CRISP. Je kunt meedoen aan een workshop moodboards maken en je laten informeren over het woningaanbod van de ERA makelaars. De beurs is geopend van 10.00 tot 17.00.

Workshops & Crafty Market
Tijdens de consumentendag bieden professionele interieurstylisten gratis interieuradvies aan de bezoeker. Op basis van meegebrachte foto’s en/of plattegronden maakt een interieurstyliste een persoonlijk interieuradvies. Ook wordt de bezoeker een workshop moodboards maken aangeboden. Op de Crafty Market koop je unieke handgemaakte woonaccessoires.

Toegang
Voor de consument is toegang tot de vakbeurs mogelijk door aanschaf van een toegangskaart waarvan de kosten 8 euro per persoon zijn. Via de website www.homeandinterior.nl kan echter een kortingskaart gedownload worden waardoor u slechts 5 euro per persoon betaalt. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang. Ook parkeren is gratis. De openingstijden van de consumentendag van de Home&Interior vakbeurs 2011 zijn op zondag 12 september van 10.00 tot 17.00 uur.

Brandboxx network
Home Trade Center is onderdeel van een netwerk van internationale trade centra met de focus op fashion en sport. Alle centra zijn verenigd door hun samenwerking met TCN, een projectontwikkelaar met jarenlange ontwikkeling- en managementervaring op het gebied van trade marts.

TCN
TCN is vanaf 1994 actief als de dappere en speelse hond van het Europees vastgoed. Door onze flexibele benadering zijn we, ook in de huidige markt, steeds in staat verrassende plekken te bedenken, te maken en vooral te onderhouden.

TCN transformeert bestaande gebouwen en gebieden tot comfortabele, functionele en veilige leefomgevingen. Wij doen dat op basis van co-creatie met gespecialiseerde partners. Door de integrale benadering van onze projecten, namelijk conceptontwikkeling, realisatie, beleggen en het managen van projecten, zijn wij langdurig betrokken bij onze projecten.

TCN wordt gevormd en gemaakt door 140 medewerkers en heeft projecten in Nederland, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Spanje, Oostenrijk en Rusland.

Lees ook:Cocoon Brussel; Ladies’ Day op dinsdag 18 november
Lees ook:Weekend-tip: Swan Market in Rotterdam
Lees ook:Kleuren 2015: moodboards van Stylink professionals
Lees ook:Home Trade Center wordt De Woonindustrie
Lees ook:Moodboard Monday: 10x Zomer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>