Bouw en Verbouwbeurs november 2008

Ik was altijd al benieuwd wat er in dit bijzondere pand langs de A27 in Houten gebeurde, maar ik ben er nu achter: De Bouw- en Verbouwbeurs 2008 is er van 13 tot en met 16 november 2008.

Wat kun je er vinden? Alles op het gebied van Bouwen en Verbouwen, volgens de website: " Maar als men zijn woning professioneel wil laten verbouwen of als men op een eigen kavel een woning wil bouwen dan zijn er momenteel enkel bladen, websites en televisieprogramma's voorhanden.

" Dit gaat veranderen! Want van donderdag 13 tot en met zondag 16 november 2008 word de eerste editie van de "Nationale Bouw- & Verbouwbeurs" gehouden. Deze beurs richt zich op de consument met bouw- en verbouwplannen die daarvoor professionals willen inhuren. Een zeer interessante koopkrachtige doelgroep."

Nou, als je bij die groep hoort, dan kun je er voor 10 euro de hele dag terecht, kinderen tot 12 jaar gratis. Ikzelf wil de badkamer nog laten doen en het leidak laten restaureren, dus wie weet…

Lees ook:Beurs Eigen Huis (Ver)Bouwen + inrichten een succes
Lees ook:Interieuragenda Maart 2014
Lees ook:Almere opent kavelwinkel
Lees ook:Winactie: vrijkaarten voor beurs Eigen Huis (Ver)Bouwen & Inrichten!
Lees ook:Interieuragenda Oktober 2015

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Bouw en Verbouwbeurs november 2008

  1. Pingback: 3 tips om over na te denken bij het duurzaam verbouwen van je woning! » INFOPLAZA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>