Rolluiken op maat tegen de scherpste prijs

Rolluik.imageEen rolluik heeft tal van voordelen. Zo isoleert het je huis en kan het bijdragen aan je beveiliging. Maar om optimaal te kunnen profiteren van je rolluik, moet het wel perfect aansluiten bij je woning. Daarom biedt Creon rolluiken op maat aan. Je kunt ze geheel naar je wensen en specificaties aanpassen, zodat je maximaal voordeel hebt van je rolluiken. En bij Creon profiteer je ook nog eens van de scherpste prijzen van Nederland!

Hoe werkt het?

Als je bij Creon een rolluik bestelt, krijg je eerst een overzicht van de verschillende mogelijkheden. Welke kleur lamellen, omkasting en geleiders wil je bijvoorbeeld? Wat voor soort omkasting heb je het liefste? En zit er wellicht een valse vensterbank of iets dergelijks rondom je ramen? Ook kun je bijvoorbeeld het type bediening uitkiezen. Daarnaast moet je uiteraard de maten doorgeven. Met behulp van de eenvoudige instructies is dat klusje zo geklaard. Vervolgens wordt je rolluik in de Nederlandse fabriek van Creon speciaal voor jou op maat gemaakt. Zo simpel kan het zijn!

Nooit meer problemen bij de installatie

Rolluik.image2Doordat het luik perfect aansluit bij je raam en gevel, is de installatie zeer eenvoudig. De handleiding van Creon beschrijft stap voor stap hoe je het moet aanpakken, zodat je helemaal door het proces wordt geleid. Dankzij deze montage-instructies kun je prima zonder een dure monteur, dus hoge montagekosten blijven je bespaard. En mocht het toch niet helemaal lukken, dan staan de medewerkers van Creon altijd voor je klaar met deskundig advies.

De beste kwaliteit voor de beste prijs

Je denkt wellicht dat al deze service en kwaliteit erg duur is. Integendeel! Door een slimme inkoop blijven de kosten laag, terwijl er niet beknibbeld hoeft te worden op kwaliteit. Bovendien zorgt het eenvoudige ontwerp ervoor dat je de rolluiken zelf kunt aanbrengen, waardoor je montagekosten kunt uitsparen. Deze combinatie zorgt ervoor dat je deze rolluiken op maat zeer voordelig kunt bestellen en aanbrengen. Zo is Creon dus in staat een geweldige prijs-kwaliteitverhouding te hanteren.

Rolluiken op maat bij Creon

Creon is een toonaangevende producent van rolluiken op maat. Ze hebben niet alleen een jarenlange ervaring, maar kennen ook het bredere perspectief. Je kunt bij Creon bijvoorbeeld ook terecht voor kozijnen. Het is precies die expertise die ervoor zorgt dat rolluiken op maat bij Creon altijd perfect aansluiten bij je woning. Je krijgt dus altijd een rolluik waar je op kunt vertrouwen!

Logo creon rolluik

 

Geen reacties // Reageer