Foto’s op hout – natuurlijk mooi

Op zoek naar een stijlvolle invulling van die lange witte wand? Wat dacht je van een foto op hout, de nieuwste trend op het gebied van interieuraankleding? Waarom zou je nog in de weer gaan met prints, lijsten of canvas als je ook kunt kiezen voor een zelfontworpen of zelf geschoten foto op hout?

Foto op hout

Een foto op hout vormt de ideale wanddecoratie en past in elk interieur. Slaapkamer, hal of woonkamer; met een zelf gekozen foto kan het nooit mis gaan. Bovendien gebruiken we anno 2016 graag natuurlijke materialen in onze inrichting, dus een foto op hout is compleet in lijn met de ‘terug naar de natuur’-trend die momenteel enorm opleeft op woongebied.

Bij de Dokkumer Vlaggen Centrale kun je de foto op hout zelf ontwerpen via de webshop. Dit is eenvoudig en snel, bovendien staan de DVC-medewerkers altijd voor je klaar via de chat. De foto wordt aan de hand van de beste kleuren haarscherp geprint op duurzaam hout met een FSC of PEFC keurmerk. Voor binnen levert DVC de populaire houtsoorten vurenhout hout of multiplex. Bent u op zoek naar een foto op hout voor buiten onder een afdakje? Dan is een foto op Ayous hout het meest geschikt.

Wordt het een prachtige gezinsfoto, een vakantiefoto of een natuurkiekje? Of misschien geef je wel een fotoherinnering op hout cadeau aan familie, vrienden of collega’s. Waar wacht je nog op? Aan de slag!

Geen reacties // Reageer