De zon in met Kees Smit Tuinmeubelen

Sinds het mooie weer van afgelopen zondag, heb ik de lentekriebels. Dan wil ik nog maar één ding en dat is naar buiten! Al tijden ben ik nieuwsgierig naar de tuinmeubelen van Kees Smit. Helaas heb ik nog geen tijd vrij kunnen maken (shame on me…) om er een bezoekje aan te brengen. Waarom die interesse? Dat is niet zo moeilijk:

  1. De winkel is in 2014 uitgeroepen tot de beste Tuinmeubelwinkel van de Benelux.
  2. Ik rijd iedere dag op weg naar mijn werk langs de indrukwekkende vestiging in Amersfoort.
  3. Sinds een jaar heb ik een grote tuin en die wil ik natuurlijk vullen met al het moois dat er te krijgen is (misschien dat ze er ook geldboompjes verkopen?).
  4. Ik word lichtelijk aangestoken door mijn vriend die tuinman is. De tuin is daarom het hele jaar door een hot item bij ons thuis.

Kortom, hoog tijd om de website met een breed scala aan tuinmeubelen en –accessoires verder uit te pluizen. Nou kan ik je vermoeien met de ins & outs van honderden mooie items van Kees Smit Tuinmeubelen, maar ik kan natuurlijk ook een pareltje uitkiezen om je in één klap te overtuigen. Die parel is voor mij de Grosseto collectie van Manifesto. Tja, beelden zeggen meer dan duizend woorden:

keessmit1

Het prachtige vlechtwerk in de warme kleur maple brown en de vriendelijke ronde vormen, passen wat mij betreft in iedere hedendaagse tuin.

keessmit2

 

Gecombineerd met de inventieve opbergmogelijkheden zoals bovenstaande stapelconstructie, ben ik helemaal verkocht.

Zeg eens eerlijk, dit is toch de ideale plek om een stapel boeken te verslinden:

keessmit3

En wie droomt er nou niet van zo’n terras om de zomeravond op door te brengen:

keessmit4

Deze schommel is een regelrechte must-have voor iedereen met een boom in de tuin:

keessmit5

Al zou ik ‘m zelf niet boven het water hangen, want als je eruit wil klimmen zijn er maar twee opties: als je lenig bent via de boom en anders zou ik je bikini maar alvast aan doen…

Maar ben je nou niet zo van het gevlochten tuinmeubilair, wees niet getreurd. Kees Smit Tuinmeubelen heeft praktisch alles: RVS, aluminium, hout, kunststof. Van luxe loungesets tot plantenbakken en van vogelhuisjes tot aan parkbankjes. Ik ben overtuigd: binnenkort toch maar afslag Amersfoort-Noord voor het lang beloofde bezoekje aan Kees Smit Tuinmeubelen.

Geen reacties // Reageer