“Gluren bij de buren” is leuk!

Onderweg naar de stad loop ik langs een hofje. Alle huizen daar zijn versierd met prachtige lampjes en andere kerstige prullaria. Ik vind het heerlijk om door de grote ramen naar binnen te gluren en te kijken hoe zij hun huis gezellig maken. Gek eigenlijk, dat ik dat zo leuk vind, maar ondertussen met oogkleppen door mijn eigen huis loop. Zoiets dacht Barbara vast ook, toen zij startte met het initiatief ‘Home Sweet Home’.

Op haar blog schrijft ze: “Omdat er zoveel moois te zien is op allerlei blogs, vergeten we vaak hoe fijn en gezellig ons eigen huis is. Elk huis heeft zijn eigen sfeer en iedereen heeft wel plekjes of voorwerpen die de moeite waard zijn om te laten zien. Een win-win situatie: Jij laat jouw huis van binnen en buiten zien en anderen kunnen fijn legaal gluren.”

Elke maandag zet zij haar blog in het teken van ‘Home Sweet Home’. Ze plaatst foto’s van één bepaalde plek in huis. En inmiddels doen er al heel wat andere bloggers mee. De lijst met deelnemers groeit nog elke week. Ontzettend leuk!

Wil jij ook meedoen? Dat kan via de site van Barbaramama.

Mijn eigen favoriete ‘Home Sweet Home’ van dit moment? De door mijn moeder gemaakte stoffen kerstballen in onze kerstboom. Ze gaan al twintig jaar mee!

Lees ook:DIY-DinsDag: geometerisch tafeltje
Lees ook:Gluren bij de buren in Rotterdam
Lees ook:Binnenkijken bij… Celebrity Houses
Lees ook:Beestenboel in bed
Lees ook:Woonspul bij Wibra

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>