Voeg toe aan je lees-lijst!

Ben je gek op wonen en woonnieuws? Dan volg je natuurlijk niet alleen dit blog, maar álle blogs over wonen & interieur. Sinds kort kun je een nieuwe blog aan je lees-lijstje toevoegen: Wonenblog.com. De redactie zit in het woonvak en schrijft op de blog over alle mooie dingen waar ze mee in aanraking komen op gebied van wonen en interieur. Zo kun je hier bijvoorbeeld lezen over de laatste interieurtrends, bezoeken aan (inter)nationale woonbeurzen, nieuwe design merken, inspirerende mensen, goede interieurboeken, handige apps en jonge ontwerpers. Daarnaast geeft wonenblog je in de interieurbasics uitleg over hoe je je eigen interieur kunt inrichten, een moodboard kunt maken of hoe je kleuren in je interieur kunt toepassen. Naast blogs over wonen en interieur kan je artikelen lezen over o.a. fotografie, mode, lifestyle en kunst.

Wonenblog wil graag een open platform creëren waar mensen met dezelfde passie en interesse elkaar kunnen ontmoeten. Ze willen graag weten wat er allemaal leeft in de woonbranche en zijn erg benieuwd naar jullie mening. Of je nu consument, ontwerper, architect, agent of retailer op het gebied van wonen en interieur bent, het maakt niet uit. Wonenblog staat open voor de inbreng van iedereen die denkt een waardevolle toevoeging voor de blog te hebben en werkt samen met verschillende gastbloggers uit het vak die over wonen en interieur schrijven.

Wil je dus op de hoogte blijven van het laatste nieuws op gebied van wonen, design, interieur & lifstyle? Neem dan eens een kijkje op www.wonenblog.com!

Lees ook:Het beste van 2012 en vooruitblik 2013
Lees ook:Agenda wonen en interieur
Lees ook:Verbeterde design voor Wonen & Interieur blog live
Lees ook:Dag 2011
Lees ook:Wonen.blog.nl in de top 50 inspirerende interieurblogs!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>