Werken in wonen?

Lijkt het jou leuk om te werken in de woonbranche? De woonbranche is veelzijdig, je kunt er in heel veel functies werken. Een kleine greep uit de beroepen: interieuradviseur, styliste, slaapadviseur, keukenadviseur, gastvrouw, woningstoffeerder, parketlegger, keuken- en badkamermonteur, filiaalmanager, ondernemer etc.

In al deze beroepen staan de volgende trefwoorden centraal: creatief, afwisselend, contact met mensen, zelfstandig, adviseren, deskundig, trends en vakmanschap.

Talententest
Wil je weten welke baan het beste bij jouw competenties en persoonlijkheid past? Doe dan de Talententest van WoonWerk. De Talententest is een uitgebreide test die inzicht geeft in in je talenten, competenties en persoonlijkheidskenmerken.

Werkeninwonen.nl
De portal werkeninwonen.nl is hét ontmoetingsplein voor de woonbranche. De portal bestaat uit een verzameling van websites waarop veel informatie staat voor werkgevers en (toekomstige) werknemers is de woonbranche. De verschillende onderdelen zijn: Vacatures in wonen, Leren in Wonen, Arbo wonen, Personeelswijzer wonen, WoonWerk, Magazine Werken in Wonen en Perscentrum Wonen.

Je kunt er een test doen om te kijken of dit werk bij je past, vacatures zoeken, informatie over opleidingen bekijken, en filmpjes bekijken over beroepen in de woonbranche. En ontdek: werken in de woonbranche is leuk!

Lees ook:Test: welke woonstijl past bij jou?
Lees ook:Beter bed wint award Werken in Wonen
Lees ook:Woonzinnige Kadoweken
Lees ook:Cuijk is een kringloop rijker
Lees ook:Het voordeel van een digitale woonbrochure

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>