Tuinmeubeltrends 2016

Summer, summer, summertime! Het zomerseizoen is eindelijk in volle gang. We gaan naar buiten. Naar het strand, het park of gewoon heerlijk genieten in de eigen tuin. Barbecue aan, ijskoude cocktails binnen handbereik en aan tafel!

Maar wat voor tafel? De tuintafel, die anno 2016 steeds multifunctioneler wordt, is bij uitstek geschikt om aan te dineren. Qua materiaal maakt teakhout een comeback; modern en verfijnd, veel ook als accent in de design tuinstoelen, in combinatie met RVS. Op Tuinmeubelen.nl vind je een overzicht van alle mogelijkheden.

Natuurlijk is zo’n warme zomeravond in eigen tuin pas compleet met de juiste, bijpassende loungeset. Het liefst een diepe en ruime variant, waar je na het diner met meerdere personen heerlijk in kunt relaxen. Met een goede set kussens om ’s avonds laat lekker in te kruipen en een bijpassende tafel voor de zomerse drinks & bites. En wanneer de zon onder is, gaan de vuurtafels en terrashaarden – beide een grote trend van dit seizoen – aan.

De rest van de tuin mag qua stijl uiteraard niet achterblijven. Met zachte, positieve pasteltinten als mintgroen, zachtroze en lichtgeel wordt de tuin een on trend geheel. Bovendien doen ook kruiden en specerijen kleuren als kurkuma, Cayenne, kerrie en munt het altijd goed in de tuin. Met schommelbankjes en ligbedden maak je er een gezellig geheel van om ’s zomers met meerdere mensen ultiem te relaxen.

Op een lang seizoen vol zwoele, zomerse avonden!

Geen reacties // Reageer