Cork’s Revival on Etsy

Cork’s back! Althans, daar lijkt het wel op. Al eerder berichtte Residence over deze trend, bracht IKEA met Studioilse een collectie met kurk in de hoofdrol en spotte ikzelf BlackCork op Maison&Objet. Tijd om op Etsy te zoeken naar passende items bij deze trend:

 

 

Ik denk dat we hiermee officieel het duffe imago van kurk achter ons kunnen laten en de comeback van dit materiaal kunnen inluiden. Klik hier als je wil weten uit welke Etsy shops deze producten komen. Uiteraard is er ook weer een bijbehorend Pinterest-bord.

 

 

Lees ook:Monday Moodboard Day: Space Travelling with Etsy
Lees ook:Etsy Moodboard: Oranje Boven!
Lees ook:Monday Moodboard Day: Etsy’s Rattan Rules!
Lees ook:Etsy Moodboard Mother’s Day
Lees ook:Onder de palmbomen met Etsy

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>