Proficiat met je nieuwe woning! En nu?

Contract ondertekend, sleutels in de pocket, proficiat met je nieuwe woning! Een nieuw start, een schone lei en een waslijst aan to do– dingen staan voor je klaar. Maar first things first. We beginnen met de grote oversteek.. verhuizen! Na een grondige schoonmaak heb je alles wat mee mag naar de nieuwe stek zorgvuldig in verhuisdozen gepakt. De volgende stap? De meubeltaxi! Want waarom zou je nog een busje huren als de meubeltaxi je bezittingen goedkoop en eenvoudig voor je kan verhuizen.

Een groot voordeel van deze dienst is dat je de meubeltaxi niet zelf hoeft op te halen en weg te brengen. Bovendien zijn de busjes binnen 48 uur, ’s avonds én in het weekend beschikbaar. Ook is je inboedel onderweg verzekerd. De verhuiswagen is uitgerust met verhuisdekens, spanbanden, meubelrollers, steekwagen en een vriendelijke vakkundige Sjouwfeur (verhuizer). Deze helpt je efficiënt laden, sjouwen en zet alles netjes vast met verhuisdekens en spanbanden. Wil je de complete verhuizing liever uitbesteden? Dan kun je via de meubeltaxi eveneens een compleet verhuisteam inschakelen tegen een scherpe prijs.

Alles eenmaal over naar het nieuwe adres? Dan wordt het uitpakken en klussen. De muren worden gewit, de houten vloer gelegd, de gordijnen gaan aan de roede en de Philips led lampen mogen aan het plafond. Het zal nog even duren voor het nieuwe fort compleet naar je zin is ingericht, maar de adreswijzigingen kunnen de deur uit. De eerste nacht in het nieuwe huis staat voor de deur. Morgenvroeg broodjes uit de nieuwe oven als ontbijt en koffie drinken met een heel ander uitzicht. Op een geweldig avontuur in een volledig nieuwe omgeving. Happy new home!

Geen reacties // Reageer