Horren, Frisse lucht zonder overlast

rolhorrenWat is er fijner dan na een warme zomerdag de ramen open te zetten om thuis van de koele avond- en nachtlucht te genieten? Helaas gaat dit meestal gepaard met overlast door vliegende insecten. Heeft u genoeg van vliegen die op zoek gaan naar etenswaren met mogelijk besmettingsgevaar met bacteriën wanneer zij daarop landen? En wilt u na een ontspannen zomeravond ongestoord kunnen slapen zonder de ergernis van rondzoemende muggen die op zoek gaan naar u? Met een hor houdt u de vliegende insecten buiten de deur en kunt u de frisse lucht laten circuleren door uw huis gedurende het hele seizoen. Voldoende luchtaanvoer verbetert ook uw woonklimaat. Daarnaast hoeft u zich dankzij dit hulpmiddel geen beperking meer op te leggen voor het openzetten van ramen of deuren.

Een grote keuze in horren

De moderne hor is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft daardoor een lange levensduur. Een frame van aluminium zorgt voor de nodige stevigheid, terwijl het toch licht blijft qua gewicht. Deze artikelen kunnen voor u op maat worden gemaakt zowel voor deuren als ramen. Wilt u liever een rolhor of gaat uw voorkeur uit naar een plisséhor voor de deur? Deze mogelijkheden zijn beschikbaar voor vrijwel iedere woonsituatie. Daardoor heeft u de vrije keuze welk gedeelte van het huis u wilt beschermen en op welke manier. Dit product kan in vele kleuren geleverd worden zodat deze altijd past bij de kleurstelling van uw interieur.

Flexibel en eenvoudig te monteren

Het monteren is slechts een kwestie van plaatsen dankzij het handige klemsysteem. De hor en hordeuren zijn voorzien van een veer aan de bovenzijde en hierdoor kunnen deze probleemloos op de gewenste plaats worden geklemt. Daarvoor hoeft u geen geroutineerde doe-het-zelver te zijn. Omdat horren niet het hele jaar door worden gebruikt, kunnen onze inzethorren ook weer eenvoudig tijdelijk van hun plaats kunnen worden gehaald. Dat betekent dat ze voor het koude seizoen weer verwijderd kunnen worden. Een kleine schoonmaakbeurt voor het opslaan verhoogt de levensduur van deze artikelen aanzienlijk.

Waarom een hor van Creon?

plisse_hordeur_2

Een blik op onze prijsstelling, service en overige voorwaarden laten we graag voor zichzelf spreken. Wij wensen u een aangename zomer toe en dragen daar graag een steentje aan bij met onze professionele horren. Bekijk onze webshop: http://www.creon-kozijnen.nl/horren.html

Geen reacties // Reageer