Zomers nieuws van Brabantia

Brabantia is wat mij betreft één van de beste merken wat betreft afvalemmers en wasmanden. Zelf hebben we een Push Bin  in de keuken staan, een ontwerp dat nooit verveelt. Laatst nog een kapotte Brabantia met een kleine reparatie van het grofvuil gered, dus nu staat er een extra Touch Bin in de garage. Maar Brabantia brengt twee zomerse nieuwe afvalemmer-collecties op de markt, die me toch wel weer aan het twijfelen brengen… misschien nog een derde Brabantia erbij?

 

Collectie Orla Kiely in wit-zwart-geel of zwart-wit-oranje:

 

En collectie FlipBin, die me doet denken aan mijn favoriete leren jasje waar ik altijd de mouwen van omsla zodat iedereen de leuke voering kan zien. Ook de FlipBin heeft namelijk een binnenkant die gezien mag worden. Mijn favoriet is met vlag en wimpel het zachtroze exemplaar:

 

Bron afbeeldingen: Brabantia

 

 

 

Lees ook:Brabantia 2014 Collectie: te mooi voor afval?
Lees ook:Beken Kleur: Black Beauty
Lees ook:Beken Kleur: Obviously Orange
Lees ook:Woonbeurs Amsterdam: Little Greene
Lees ook:De diversiteit van oranje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>