Authentieke, vintage en retro woonaccessoires bij nieuwe webshop Rememory.nl

Gek op retro & vintage woonaccessoires? Dan kun je vanaf vandaag je hart ophalen bij de nieuwe webshop Rememory.nl. Retro woonaccessoires, zoals een telefoon in Scandinavisch design uit de jaren ’40, dé patchwork Peacock bank van Nordal, vintage bijzettafeltjes of blikken sigarenkistjes uit de jaren ‘20 koop je daar gewoon online. Maar ze hebben nog veel meer. Emaille reclameborden van merken als Blue Band, Bols en Verkade, de leesmap van vroeger of een krant van je geboortedag. Die zou het leuk doen in een lijstje aan de muur. Net als de prachtige illustraties en grote reclameposters in de vintage tijdschriften. Zelf ben ik helemaal fan van de retro limonadekratjes. Ze zijn van het merk House Doctor en zouden het super doen bij mij in huis. De bollampen van rijstpapier zijn ook heel mooi trouwens. In verschillende prints verkrijgbaar. Met vlinders, maar ook met kindertekeningen. Leuk voor de kinderkamer!

De webshop verkoopt naast retro woonaccessoires ook kranten en tijdschriften uit archief. Echt oude, authentieke exemplaren. Een mooi en uniek cadeau is bijvoorbeeld de krant van een geboortedag. Speciaal verpakt, met een persoonlijke felicitatietekst erbij. Maar ook kun je de krant van het bouwjaar van je huis bestellen.

Over Rememory
Begonnen in 1983 met een doos Panorama’s uit de jaren vijftig, heeft Het Historisch Archief inmiddels meer dan 2 miljoen authentieke kranten en tijdschriften verzameld. Via Rememory.nl verkopen zij deze verzameling kranten en tijdschriften vanaf het jaar 1680,  aangevuld met nostalgische cadeau artikelen. Het Historisch Archief levert ook authentieke kranten, tijdschriften en rekwisieten aan bedrijven, toneel, televisie en films.

Lees ook:Een zelfgemaakte poster aan de muur
Lees ook:Vintage interieur stijl
Lees ook:De leukste woonkado’s tot 5 euro
Lees ook:Stoel van tijdschriften
Lees ook:Nieuwe blogger voor Wonen.blog.nl

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>