Houten woonaccessoires met print op maat

Persoonlijke, unieke houten accessoires haal je in huis via Houtprint.nl. Met een Houtprint is het namelijk mogelijk om accessoires helemaal eigen te maken door een eigen foto of print aan te leveren. Denk aan een foto, geboorte- of trouwkaart. Ook kunnen prints worden gepersonaliseerd met een eigen naam. De Houtprints worden gemaakt van 100% duurzaam hout en omdat de structuur zichtbaar blijft aan de zijkant, heeft een Houtprint een prachtige robuuste uitstraling.

In elke kamer een eyecatcher
Houtprints zijn verkrijgbaar in de formaten 10×10, 13×13, 10×15 en 13×18 cm. Ze zijn voorzien van een gaatje aan de achterzijde waarin je een losse houten standaard kunt vastmaken, zodat je de Houtprint op elke gewenste plek kunt neerzetten. Een ingestuurde afbeelding wordt gescand en vervolgens op de Houtprint geprint. Even geen inspiratie? Geen probleem! Dots Lifestyle heeft tientallen stoere, mooie, romantische, grappige en grafische afbeeldingen die ook op de Houtprints geplaatst kunnen worden. Of je nu op zoek bent naar een stoere accessoire voor de babykamer, keuken of slaapkamer: met de afbeeldingen van Dots Lifestyle op Houtprints heb je in elke kamer in huis een eyecatcher.

Ik hou(t) ervan!
De nieuwe lijn die onlangs aan het assortiment is toegevoegd zijn de Houtprint Huisjes. Deze houten blokken in vorm van een huis kunnen worden voorzien van verschillende patronen, kleuren en teksten. Ze zijn te mix & matchen naar iedere gewenste stijl en te bestellen in drie verschillende formaten. Daarnaast zijn er deHUISJES XL, houten huizen van 19 x 29 cm groot. Deze zijn voorzien van leuke teksten en afbeeldingen. De collectie bestaat uit mooie zwart/wit prints die zorgen voor een echte eyecatcher in huis.

 

Dots Lifestyle
Dots Lifestyle is de webshop van Miranda Westland. Zij is grafisch vormgever en heeft haar sporen verdiend met haar werk in de creatieve industrie. Aan het begin van dit jaar opende zij de virtuele deuren van haar webwinkel. In de shop zijn uiteenlopende lifestyle producten te vinden, voor zowel volwassenen als kinderen. Zo zijn er speciale prints te vinden, speciaal voor de babykamer. Maar ook stelletjes met een bruiloft in de planning zijn bij Dots Lifestyle aan het juiste adres voor gepersonaliseerde stijlvolle corsages als herinnering aan de grote dag. De producten van Dots Lifestyle zijn inmiddels ook in andere winkels te vinden. Elk product van Dots Lifestyle wordt met veel liefde met de hand vervaardigd en wordt als een bijzonder cadeautje verstuurd.

Lees ook:“Gluren bij de buren” is leuk!
Lees ook:Blaericumsch vloerenhuys viert Radars warme douche
Lees ook:Voel jij je ook wel eens ‘Hotel Mama’?
Lees ook:Binnenkijken bij… Suzette
Lees ook:KEK Amsterdam heeft behang om je vingers bij af te likken!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>