Lamp om op te tekenen

“Ik zoek betaalbare woonaccessoires!” Dat twitterde ik laatst via @wonenblognl. Ik weet wel iets tweete Paula Goulmy van Goulmy Interieurvormgeving mij terug. En ze mailde me deze grappige lamp. Ik kon het niet laten om hem even met jullie te delen. Wat er zo grappig aan is? Je kunt op deze lamp tekenen! Zo teken je er steeds weer een ander soort lamp of tekst op. Leuk voor de afwisseling :-)

De lamp kost € 40,- en is te koop via Goulmy.nu.

Lees ook:20 pagina’s binnenkijken
Lees ook:Fatboy heeft de eerste kroonluchter voor buiten, de RockCoco
Lees ook:Huis te Koop?: Bordje in de tuin met bluetooth
Lees ook:Lotek lamp nu ook in het zwart te koop!
Lees ook:De leukste woonkado’s tot 5 euro

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>