Altijd een passende tv vloerstandaard

tvvloerstandaardAls je op zoek bent naar een mooie en efficiënte manier om je tv of beeldscherm stevig neer te zetten, kijk dan eens naar een tv vloerstandaard. Zo’n standaard geeft je veel voordelen. Zo hoef je bij een tv vloerstandaard geen gaten in de muur te boren: handig als je een mooie muur hebt of als je de indeling van je woonkamer graag eens omgooit. Verder neemt een tv vloerstandaard weinig ruimte in beslag en past bovendien uitstekend in een modern ingerichte woon- of werkomgeving.

Veel verschillende modellen

Er zijn veel verschillende tv vloerstandaards te krijgen. Allemaal van hoge kwaliteit en uitermate stabiel. Je kunt over het algemeen kiezen uit de volgende opties:

  • Vast of verrijdbaar
  • In hoogte verstelbaar
  • Wel of geen soundbarsupport
  • Met één of twee plateaus voor mediabox of DVD-speler
  • Keuze uit verschillende kleuren zoals wit, zwart en zilver
  • Voor twee beeldschermen naast of achter elkaar

Zeer geschikt voor professioneel gebruik

Een tv vloerstandaard zorgt voor maximale flexibiliteit op kantoor. Of je nu behoefte hebt aan een vaste of mobiele standaard, een klein beeldscherm wilt gebruiken of juist iedereen tegelijk wilt laten meekijken op twee schermen, er is altijd een tv vloerstandaard die past in de ideale werksituatie. Een mobiele tv vloerstandaard kun je gemakkelijk meenemen naar andere plaatsen in het kantoor en naar beurzen om daar je presentatie visueel te ondersteunen.

Perfect voor gebruik bij je thuis

Ook voor thuis is een tv vloerstandaard een uitstekende oplossing. In tegenstelling tot grote tv-kasten, neemt een tv vloerstandaard weinig ruimte in beslag. Door het strakke ontwerp past de standaard perfect bij een flatscreen televisie. Als je wilt genieten van goed geluid, dan zijn de modellen met soundbarsupport daar zeer geschikt voor.

Altijd op voorraad en snel bezorgd

Bij Lcdwandbeugels.nl. zijn alle tv vloerstandaards uit voorraad leverbaar.

Bestel je voor 17.00 uur dan wordt de tv vloerstandaard de volgende dag bij je thuis of op kantoor bezorgd.

Geen reacties // Reageer