Moodboard: Let the sun shine with Etsy!

De klok moet een uur vooruit, het is niet meer donker als je ‘s ochtends uit bed stapt, dus Let the sun shine! Ik heb de hele winter heel optimistisch met een knalgele winterjas rondgelopen maar nu is het tijd om de zon ook in huis te halen. Dat doe je natuurlijk met de kleur geel. Geel is vrolijk en staat symbool voor de zon (én voor Pasen). Vandaag daarom een moodboard met prachtige gele Etsy-producten.

 

 

Het mooie is dat geel echt niet alleen voor mensen is met een flinke dosis lef. Denk bijvoorbeeld eens aan de pastelvariant gecombineerd met wit of zachtgrijs. Voor de durfals is het gaaf om felgeel te combineren met antraciet of knalblauw. Wil je juist warmte in je interieur? Kies dan voor okergeel.

 

Benieuwd waar al deze mooie items vandaan komen? Klik hier voor de Etsy-items en klik hier voor het bijbehorende Pinterest-bord.

 

 

 

Lees ook:Interieurtrend Residence: Yellow
Lees ook:Westwing’s Zomertrend: Go Yellow!
Lees ook:Interieuragenda November 2015
Lees ook:EH&I’s #20: Tord Boontje
Lees ook:Hilarische snijplank HEMA

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>