Inspiratie: de mooiste thuiswerkplekken

Net als veel andere bloggers, werk ik vanuit huis. Een fijne, inspirerende werkplek thuis is dan van groot belang. Omdat ik niet helemaal tevreden ben over mijn huidige werkplek, keek ik eens rond voor wat meer inspiratie om mijn werkplek te verbeteren. Dit is mijn persoonlijke selectie op het moment:
(klik op de foto voor de bron / click at photo for source)

Het lijkt me ideaal om te kunnen werken in de woonkamer. Lekker warm, geen wasgoed naast mijn bureau en ook nog gezellig voor mijn huisgenoten, wanneer ik ‘s avonds werk. Zoiets als onderstaande plaatje lijkt me geweldig:

Wat mij ook altijd kan inspireren, is een whiteboard, prikbord of iets dergelijks. Een plek achter mijn beeldscherm waarop ik mooie plaatjes kan verzamelen. Of uitspraken / quotes die me raken.

Strak en warm, modern en toch iets van nostalgie. Het waslijntje met inspiratie, de tak aan de muur, de houten vloer, maar vooral het prachtige daglicht wat naar binnen valt. Deze werkplek, daar zie ik mezelf al helemaal zitten!

Onderstaande kast komt nog het meest in de richting van de kasten die we nu in huis hebben staan. Daarom spreekt het me ook zo aan, want op deze manier komt een werkplek als deze binnen handbereik.

En tot slot nog iets heel anders, maar zeker inspirerend:

Overigens heb ik dit blogje getypt met de laptop op de bank, terwijl mijn zoon in de kamer zat te spelen. Tja, zo kan het natuurlijk ook

Lees ook:Kleur bekennen: Rood warmt je interieur op
Lees ook:Gek op letters!
Lees ook:Verfkleuren lente/zomer 2015 van Pure & Original
Lees ook:25 minuten enkele reis, is dat veel?
Lees ook:De cijfertjes van VROM

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>