Kinderbed van pallets / steigerhout

Pinterest blijft een geweldige bron van inspiratie! Niks geen dure woonbladen meer nodig (hoewel ik die natuurlijk nog wel koop). Via Pinterest.com vond ik dit geweldige kinderbed van pallethout / steigerhout bij eclectic kids design. Nu is mijn man zelf nogal handig met oude pallets, dus ik denk dat zoonlief zijn papa eens lief moet aankijken. Of ehm.. .zal ik dat moeten doen? Ik wil zo’n bed voor zoon!

Lees ook:Pallets op Pinterest
Lees ook:Inspiratiehuizen van de woonbladen
Lees ook:Gek op pallets!
Lees ook:Hoe je eigen bank te maken van…. pallets!
Lees ook:Brocante stoel van PTT postzakken

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Kinderbed van pallets / steigerhout

 1. Design Meubels

  Ziet er erg leuk uit dat bed. Ik denk alleen dat er stiekem toch best veel werk bij komt kijken om dat zelf te maken. Om bijvoorbeeld al het pallethout splintervrij te maken, daar ben je wel even mee bezig.

    /   Reply  / 
 2. Tuinkasten

  Grote Je hebt een heel mooi webdesign hier op je pagina ik vind het erg leuk en hebben voeg uw blog aan mijn favorieten

    /   Reply  / 
 3. Kinderbed kinderbedden

  Mooi kinderbed. Origineel en toch klassiek vormgegeven. Kijk ook eens op onze website voor alle modellen kinderbedden.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>