Het online raam van de makelaar: Funda

“Vroeger” liepen wij op zondag altijd langs de ramen van de makelaar. Omdat mijn vader graag wilde zien wat de huizenprijzen in de buurt deden. Of was het toch om een andere reden? Inmiddels ben ik volwassen en heb ik deze gewoonte van hem overgenomen. Op straat kan ik het niet laten om de huizen aan de muur van de makelaar te bekijken. Om daarna verder te gluren op Funda. Het online makelaars-raam!

Regelmatig komt er bij ons in de buurt een huis te koop. Ik spiek dan graag even naar binnen. Puur om te zien hoe de buren eenzelfde soort huis hebben ingericht. En soms, kom ik dan een huis tegen dat mij inspireert. Zoals deze, een paar straten verderop. Zoals deze buren de ruimtes in huis hebben benut… daar kan ik nog wat van leren.

Waar de piano staat, zit mijn kamerdeur.

Deze ruimte is bij mij de keuken.

Dit is bij mij dus de schuur.

Lees ook:Gluren bij de buren in Rotterdam
Lees ook:Niet alle makelaars zijn blij met Huizenvinder.nl
Lees ook:Muiterij onder Amsterdamse NVM-makelaars
Lees ook:Inventiviteit bij WOZ-bezwaar loont de moeite
Lees ook:Het mes in de courtage

1 Reacties // Reageer

One thought on “Het online raam van de makelaar: Funda

  1. Makelaar vertelt | Verkooptips

    Wat een beetje binnenhuis advies al niet kan doen. We zien het maar al te vaak,… te veel meubels, te veel prullaria, enz. Afgezien van de gedeeltelijke herindeling is dit huis duidelijk gestyled. Daar kunnen veel huiseigenaren die willen verkopen zeker wat van leren.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>