Je favoriete moment of herinnering in jouw stijl aan de wand!

De gezellige zomervakantie, samen met de kinderen. Die familiefoto in dat ene leuke pretpark. Een foto van jullie trouwerij, of toch een foto van een overleden dierbare? Deze herinneringen zijn slechts een voorbeeld van een aantal herinneringen die je het liefst voor altijd wilt blijven koesteren. Koesteren en zo lang mogelijk bij je dragen. Een herinnering die natuurlijk heel persoonlijk is, net zoals de inrichting van je huis. Daarom is er tegenwoordig de mogelijkheid om je moment vast te leggen op materiaal dat perfect past binnen je interieur en inrichting. Heb je een relatief klassiek interieur? Dan zouden materialen als canvas of hout het beste binnen je inrichting passen. Ben je meer van de industriële inrichting? Kies dan voor aluminium. Verder is er vandaag de dag ook nog de mogelijkheid om je herinnering op plexiglas te laten drukken. Dit past perfect in een moderne inrichting. Hieronder hebben we enkele mogelijkheden voor je op een rij gezet.

Hout

houtWanneer je geniet van de authentieke uitstraling van je interieur, is het een goed idee om een foto te laten afdrukken op hout. Hout geeft namelijk een speciale teint aan een foto, en daardoor ook aan je inrichting. Daarnaast is het gebruik van hout in je interieur natuurlijk altijd een blikvanger!

Aluminium

aluminiumHeb je een moderne en strakke indeling en geniet je van een strak interieur? Dan is een foto op aluminium een fantastische aanwinst binnen jouw assortiment. Dankzij de ondergrond van aluminium geef je zeker weten een stoere teint aan de foto. Daarnaast is een fotoafdruk op aluminium vormvast en ook zeer geschikt voor buiten!

Plexiglas

Een van de nieuwste vormen binnen het afdrukken van foto’s is het maken van een afdruk op plexiglas. De foto komt glansrijk en bijzonder over en lijkt soms zelfs tot leven te komen! Plexiglas is zeer goed te gebruiken voor foto’s met veel kleuren. Wanneer je je foto in het licht hangt worden de kleuren nog mooier weergegeven dan ooit te voren! Vandaag de dag wordt plexiglas vooral veel gebruikt binnen musea en door professionele fotografen om de kunst nog meer naar voren te laten komen. Gun jezelf ook een museumstuk en bestel een fotoherinnering op plexiglas!

Geen reacties // Reageer