Kleur bekennen: Rood warmt je interieur op

Rood is de kleur van de liefde, de kleur van Sinterklaas en de Kerstman. Maar ook de kleur die veel warmte in je interieur kan brengen. Hoe? Verf of behang één muur als accent, gebruik textiel (kussens, plaids) als eyecatcher of zet rode accessoires neer. In de werkkamer kan dat perfect door mooie opbergdozen in een witte kast. In mijn vorige huis had ik de schouw boven de kachel behangen met rood behang. En de gordijnen waren van velours in dezelfde tint. Als je nog iets meer lef hebt, kun je ook je meubels van deze prachtige warme kleur voorzien. Bekijk onderstaande foto’s voor meer inspiratie:

(Klik op de foto’s voor de bron!)

Lees ook:Kleuren kiezen met de verfkleur-tool
Lees ook:Binnenkijken bij… Rianne (28) in Dronten.
Lees ook:Inspiratie: de mooiste thuiswerkplekken
Lees ook:Behang is weer terug?
Lees ook:Woonbeurs Amsterdam: Groovy Magnets

1 Reacties // Reageer

One thought on “Kleur bekennen: Rood warmt je interieur op

  1. Ellen Kemmmeren

    Rood is inderdaad een mooie kleur om je huis mee in te richten. Het geeft een warme en ook een vrolijke uitstraling. De rode tinten kan je op je muren verven, maar ja kan ook rode meubels gebruiken voor de warme sfeer. Ik heb mijn meubels op http://www.pricerebel.nl/ gekocht. Je kunt aan klikken welke kleur meubels je zoekt dus alle meubels met rode tinten heb je zo gevonden.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>