DIY Moederdag #1: de foto-kaars

Nog iets meer dan een week en dan is het moederdag. Vroeger vond je mams het waarschijnlijk geweldig als je zelf iets geknutseld had. Waarom dat niet als volwassene doorzetten? Komende week iedere dag een leuke DIY voor moederdag!

 

Deze DIY van Zelfmaak Ideetjes heb ik al een keertje eerder gebruikt, maar hij is zo perfect voor moederdag dat ik ‘t niet kan laten ‘m nog een keertje in het zonnetje te zetten:

Bron: Zelfmaak Ideetjes

 

Dikke kans dat je alle ingrediënten al in huis hebt: een witte kaars, wit tissue papier, printpapier, printer, schaar, plakband, bakpapier en een föhn.

 

Plak het witte tissue papier strak op het printpapier met plakband. Vervolgens print je de gewenste foto op het tissuepapier en knip je de foto uit. De foto op het tissue papier wikkel je om de kaars heen en daaromheen wikkel je het bakpapier. Föhn de kaars vervolgens op de warme stand (brand je vingers niet!) en ga door totdat de inkt er doorheen komt. Vervolgens haal je voorzichtig het bakpapier eraf en ben je klaar!

Voor handige afbeeldingen bij deze tutorial klik hier.

 

 

 

Lees ook:DIY foto-kaarsen
Lees ook:DIY Moederdag #2: Chocolade & Champagne
Lees ook:DIY Moederdag #9: last-minute make-over houten keukenlepels
Lees ook:DIY Moederdag #3: foto-magneetjes
Lees ook:10x Kaarsen die te mooi zijn om aan te steken

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>